مشاهده امتیاز آزمون
1- در قسمت ورود به سامانه  " نام کاربری  " و  " کلمه عبور " که دریافت نموده اید را وارد نمایید.

2- پس از مشاهده پیغام خوش آمدگویی و نام داوطلب، از منوی بالای سایت " دانش آموز " را انتخاب نموده و سپس گزینه ی " کارنامه و نمودار " را انتخاب نمایید.

3- در قسمت کارنامه ها نام کارنامه مورد نظر (آزمون ورودی) را انتخاب نمایید و سپس روی کلمه " open " کلیک نمایید.

حال کارنامه شما تحت برنامه word 2007 و یا word 2010 نمایش داده می شود.

امتیاز کسب شده به همراه وضعیت داوطلب در فایل نشان داده می شود

پاسخنامه
پاسخ نامه سوالات هوش در روز دوشنبه بر روی وب سایت دبیرستان قرار می گیرد و می توانید از همین قسمت داونلود نمایید

توزیع کارت
با توجه به تماس های مکرر اولیا گرامی، به اطلاع می رساند توزیع کارت آزمون ورودی پایه دهم در خرداد ماه می باشد و زمان دقیق آن از طریق پیامک اطلاع رسانی می شود.

پاسخبرگ نمونه سوالات
پاسخبرگ نمونه سوالات هوش و هوش ریاضی را می توانید از لینک زیر دریافت نمایید.
لازم به ذکر است که برای دریافت فایل، ملزم به ورود به سایت می باشید.

توزیع کارت

احتراما به اطلاع داوطلبین گرامی میرساند که کارت ورود به جلسه آزمون ورودی پایه دهم در روزهای شنبه، دوشنبه و سه شنبه از ساعت 8 الی 16:30 در محل دبیرستان توزیع می گردد.

نمونه سوالات هوش
دانش آموز گرامی

نمونه سوالات هوش و هوش ریاضی را می توانید از لینک زیر دریافت نمایید.
لازم به ذکر است که برای دریافت فایل، ملزم به ورود به سایت می باشید.
برای ورود به سایت باید بر روی دکمه ورود به سامانه، واقع در سمت راست نوار بالای صفحه کلیک کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبوری را که از طریق پیامک دریافت کرده اید را وارد نمایید.

ارتباط با ما
گیرنده