آیین نامه ثبت نام

دقت در انتخاب یک مدرسه خوب ضامن موفقیت فرزندو مهمترین وظیفه پدر و مادر است.

اولیا گرامی و دانش آموزان عزیز:

با اهدا سلام

با عنایت حق تعالی و نظر به درخواست فراوان شما اولیا گرامی و دانش آموزان عزیز مبنی بر تعیین زمان شروع، نحوه و شرایط ثبت نام پایه دهم مجتمع سیدالشهدا(ع) و در پاسخ به دغدغه های درست و به موقع شما برای ثبت نام نور چشم تان در یک مدرسه مطلوب به اطلاع می رساند:

دبیرستان سیدالشهدا(ع) با سابقه ای درخشان 24 ساله آموزشی و تربیتی و مورد اعتماد خانواده ها با کادرمجرب، امکانات   سخت افزاری و نرم افزاری به روز، فضای آموزشی و فرهنگی بی نظیر و هوشمند و ارایه بهترین آموزش به صورت مجازی و در محیطی امن، سالم، با نشاط و مبتنی بر رویکرد مشارکتی که موجب شناسایی، رشد و شکوفایی استعدادهای دانش آموزان می گردد با شرایط زیر برای سال تحصیلی 1401 - 1400 اقدام به ثبت نام می نماید.

شرایط عمومی داوطلبین :

* کسب معدل بالای 19 در امتحانات نوبت اول

* نمره انضباط عالی

مدارک ثبت نام :

* یک قطعه عکس 4*3

* تصویر کارنامه نوبت اول سال نهم

زمان و نحوه ثبت نام آزمون ورودی:

ثبت نام از تاریخ 1399/11/01 آغاز و تا 1400/03/20 به صورت غیرحضوری از طریق سایت دبیرستان انجام می گیرد.

زمان و محل برگزاری آزمون ورودی :

زمان برگزاری آزمون و مصاحبه متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد. لازم به ذکر است که زمان مصاحبه، قبل از آزمون خواهد بود.

موادآزمون :

ریاضی فیزیک

علوم تجربی

علوم انسانی

* ریاضی

ریاضی

* فارسی

علوم

* علوم

مطالعات اجتماعی

فارسی

فارسی

عربی

زبان

دروسی که با ستاره مشخص شده اند، در آن رشته درس تخصصی به حساب می آیند.

منابع آزمون:

کتاب درسی سال نهم دبیرستان