آیین نامه ثبت نام

دقت در انتخاب یک مدرسه خوب ضامن موفقیت فرزندو مهمترین وظیفه پدر و مادر است.

اولیا گرامی و دانش آموزان عزیز:

با اهدا سلام

با عنایت حق تعالی و نظر به درخواست فراوان شما اولیا گرامی و دانش آموزان عزیز مبنی بر تعیین زمان شروع، نحوه و شرایط ثبت نام پایه دهم مجتمع سیدالشهدا(ع) و در پاسخ به دغدغه های درست و به موقع شما برای ثبت نام نور چشم تان در یک مدرسه مطلوب به اطلاع می رساند:

دبیرستان سیدالشهدا(ع) با سابقه ای درخشان 25 ساله آموزشی و تربیتی و مورد اعتماد خانواده ها با کادرمجرب، امکانات سخت افزاری و نرم افزاری به روز، فضای آموزشی و فرهنگی بی نظیر و هوشمند و ارایه بهترین آموزش به صورت مجازی و در محیطی امن، سالم، با نشاط و مبتنی بر رویکرد مشارکتی که موجب شناسایی، رشد و شکوفایی استعدادهای دانش آموزان می گردد با شرایط زیر برای سال تحصیلی 1402 - 1401 اقدام به ثبت نام می نماید.

شرایط عمومی داوطلبین :

* کسب معدل بالای 19 در امتحانات نوبت اول

* نمره انضباط عالی

مدارک ثبت نام :

* یک قطعه عکس 4*3

* تصویر کارنامه نوبت اول سال نهم

زمان و نحوه ثبت نام آزمون ورودی:

ثبت نام آزمون تکمیل ظرفیت از تاریخ 1401/03/01 آغاز و به صورت غیرحضوری از طریق سایت دبیرستان (www.72256.ir)انجام می گیرد.

زمان مصاحبه :

قبل از ثبت نام به نوبت اطلاع رسانی می گردد.

لازم به ذکر است که در صورت داشتن امتیاز یکسان در آزمون ورودی و مصاحبه، اولویت با دانش آموزان دوره اول مجتمع خواهد بود.

زمان و محل برگزاری آزمون ورودی :

روز دوشنبه مورخ 1401/03/30راس ساعت 09:00  در محل دبیرستان و به صورت حضوری می باشد.

موادآزمون :

ریاضی فیزیک

علوم تجربی

علوم انسانی

* ریاضی

* علوم

* فارسی

علوم

ریاضی

* عربی

مطالعات اجتماعی

فارسی

فارسی

60

60

65

دروسی که با ستاره مشخص شده اند، در آن رشته درس تخصصی به حساب می آیند و ضریب بالاتری دارند.

منابع آزمون :

کتاب درسی سال نهم دبیرستان

توضیحات :

بعد از برگزاری آزمون نتایج قبول شدگان و افراد ذخیره اعلام خواهد شد، چنانچه پذیرفته شدگان حداکثر ظرف مدت 3 روز تکلیف ثبت نام خود را تعیین نکنند، از افراد ذخیره برای ثبت نام دعوت به عمل خواهد آمد.

مسول ثبت نام آقای حامد امامی می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر یا بازدید از مدرسه و می توانید با ایشان (داخلی 202) تماس حاصل نمایید.

ورود به صفحه ثبت نام
رهگیری ثبت نام