اردوی زیارتی مشهد مفدس

اطلاعیه‌‌ي برگزاری

اردوی زیارتی مشهد مقدس

با عرض تبریک عید سعید فطر و آرزوی قبولی طاعات و عبادات به اطلاع می رساند به یاری خدا و عنایت خاصه‌ی امام هشتم علی بن موسی الرضا (علیه‌السلام) اردوی زیارتی مشهد مقدس شامل دانش‌آموزان رتبه برتر درسی و اخلاقی ترم اول از تاریخ  95/4/30  تا 95/5/2 برگزار خواهدشد.

با توجه به موجود بودن ظرفیت، همراه شدن تعداد محدودی از دانش‌آموزان با دریافت هزینه در این اردو امکان‌پذیر شده است.

لذا در صورت تمایل به شرکت در اردوی مشهد مقدس، اعلام آمادگی خود را با ذکر «نام و نام خانوادگی» به شماره «09124038552» ارسال نمایید و منتظر تماس جهت هماهنگی بیشتر باشید.

تذکرات:

1- این اردو ویژه دانش آموزان سال تحصیلی 95-1394 اعم از پایه دوم،سوم و چهارم می باشد.

2- به دلیل محدود بودن ظرفیت، اولویت با افرادی است که زودتر اعلام آمادگی نمایند.

3- هزینه اردو 350/000 تومان می باشد.

4- زمان رفت: چهار‌شنبه95/4/30  ساعت 18/30 از دبیرستان

5- زمان برگشت: شنبه 95/5/2  حدود ساعت 15

6- قطار رفت: سیمرغ(ساعت حرکت قطار ازتهران: 20/30)

7-  قطار برگشت:تندروی پردیس(ساعت حرکت قطار ازمشهد: 6 صبح)